Corona-update

Corona-update

Een zomervakantie, zo lang is het al geleden dat wij onze leerlingen en collega’s “tot volgende week” nariepen. De weken werden maanden en helaas is er op heden nog steeds geen zicht op een herstart van onze lessen in het Groeningeheem. Wij blijven geduldig afwachten en werken ondertussen via allerhande digitale kanalen verder. Nogmaals bedankt voor jullie begrip en medewerking!

Leuke lesmomenten, verschillende kampjes, het jaarlijkse toonmoment… We zien het allemaal aan onze neus voorbijgaan. Gelukkig brengen deze uitdagende tijden ook het creatieve in de mens naar boven. Een voorbeeldje daarvan wou ik jullie niet onthouden. “Als wij niet naar het toonmoment kunnen komen, breng ik het toonmoment naar jullie” dacht Ann, cello-leerlinge bij Karolina Prieels. Dankzij onderstaand filmpje kunnen niet alleen de mensen uit haar straat, maar ook wij genieten van dit muzikale opkikkertje!

Bedankt, Ann!

Samen komen we hierdoor! Respiro Dell’Arte wenst jullie allemaal een goede gezondheid, veel moed en creativiteit!