Geert Hofman

Geert Hofman

Geert is filosoof van opleiding en een grote liefhebber van alle vormen van muziek, zowel in live uitvoering als van opnames. Hij staat in bewondering voor de inventiviteit en creativiteit van zowel componisten, arrangeurs als uitvoerders. Hij wil dan ook als bestuurslid van Respiro Dell’ Arte graag zijn steentje bijdragen aan de ontplooiing van het muzikale talent in Vlaanderen dat niet aan de bak komt in het klassieke muziekonderwijs.

Binnen de vereniging neemt Geert de rol van penningmeester op zich. Cijfers op zich kunnen hem niet echt charmeren, maar het inzetten van de juiste middelen voor de ontwikkeling van het cultureel-muzikaal potentieel in de mens, is wel een passie die hij graag inzet voor deze vereniging.

Op professioneel vlak is hij de programmaontwikkelaar en opleidingsco√∂rdinator van de professionele bachelor in de Netwerkeconomie, een unieke opleiding in Vlaanderen die wordt ingericht aan Howest. Ook daar zet hij zich in met dezelfde motivatie als voor Respiro Dell’Arte zij het dan niet in het kader van de ontplooiing van muzikale talenten, maar wel van 21e-eeuwse ondernemersvaardigheden.