Sander Verstraete

Sander Verstraete

Sander zorgt er als coördinator van de opleidingen binnen Respiro Dell’Arte voor dat zowel de instrumentlessen als muziekkampen zich blijven ontwikkelen en dat Respiro een plaats kan zijn waar leerlingen op een ontspannende manier van kwaliteitsvolle muzieklessen kunnen genieten. Via samenwerkingen met andere partners probeert Respiro Dell’Arte ook op verschillende manieren het muzikale aanbod in Kortrijk te vergroten en zowel kinderen als volwassenen te laten proeven van al het mooie wat muziek kan bieden.

Ook als leerkracht is Sander actief binnen Respiro Dell’Arte. Hij geeft ondertussen bijna 10 jaar piano- en basgitaarles aan jong en oud. Hij studeerde Basgitaar – Jazz en Lichte Muziek aan het Gentse Conservatorium en beheerst mede door zijn klassieke opleiding piano een breed muzikaal spectrum. Hij heeft ook ervaring in het coachen van jonge en beginnende bands en geeft graag zijn kennis door aan een nieuwe generatie muzikanten.

Live kan je Sander ook regelmatig aan het werk zien. Met gemiddeld 100 optredens per jaar in binnen- en buitenland als bassist bij onder andere Sophia, Faces On TV en Hypochristmutreefuzz is hij nog heel actief als uitvoerend muzikant ook. Die ervaring van het toeren door Europa en het spelen op de grootste festivals en clubs in België en daarbuiten, maken hem ook op dit vlak een ervaringsdeskundige. Muzikant zijn is meer dan alleen een instrument leren bespelen en Sander kan op alle vlakken zijn leerlingen ondersteunen waar nodig.

Basgitaar
0%
Bandcoaching
0%
Piano
0%